Op zoek naar andere vormen van raamdecoratie van hout of aluminium? Overweeg dan eens de aanschaf van shutters of blinds. Shutters dit zijn binnenluiken van hout met verstelbare lamellen. Oorspronkelijk bedacht door de oude Grieken, maar nu ook mogelijk voor bij u thuis! Door de verstelbare lamellen kunt u spelen met het zonlicht, en ze precies volgens uw voorkeur instellen.

Diverse afmetingen en materialen

Deze raamdecoratie is in verschillende vaste maten verkrijgbaar, maar kunnen ook op maat gemaakt worden. Twijfelt u hoe u de juiste maten voor uw ramen moet opnemen? Dan kunt u altijd een afspraak maken met een van onze adviseurs. Die komen graag langs om dit voor u te regelen. Ook is er de keuzemogelijkheid in het materiaal. U kunt zowel voor hout als aluminium kiezen.

Blinds

Blinds als zonwering aanschaffen? Een goed idee. Deze raamdecoratie is verkrijgbaar in hout of aluminium en geeft u de gelegenheid om zoveel schaduw te creëren of zonlicht binnen te plaatsen als u wil. Bovendien zijn ze leverbaar in diverse kleuren, stijlen en materialen zodat u de beste stijl bij uw interieur kan kiezen. U zult er van versteld staan wat raamdecoratie voor uw huis kan doen; het nuttige van zonwering gecombineerd met een nieuwe, frisse, moderne of juist traditionele uitstraling, aan u de keus!