Screens Utrecht

Allereerst welkom op onze website. Screensite uit Utrecht is gespecialiseerd in screens en zonwering. Door goede contacten in de branche kunnen wij kwaliteit screens tegen zeer scherpe tarieven inkopen. Hier profiteert u van. Wij zijn er trots op u te kunnen melden dat wij u de laagste prijs kunnen garanderen. Uiteraard zonder dat dit te koste gaat van onze service. Neem gerust een kijkje op de site of vul het offerte formulier in. Screensite Utrecht is u graag van dienst!

Waarom kiezen voor screens?

Een screen is dus een zeer compacte vorm van zonwering. Doordat de screens zeer vlak tegen de woning hangen wordt de vrije doorloop niet belemmerd. Een screen bestaat uit geweven glasvezeldraden, hierdoor wordt zo’n 90% van de lichtinval en de bijkomende warmte geweerd. Niet alleen de zon, maar ook pottenkijkers worden geweerd, zonder dat dit ten koste gaat van uw zicht naar buiten. Bovendien is een sunscreen relatief eenvoudig te plaatsen. Onze screenspecialist in Utrecht kan ook de plaatsing voor u verzorgen.

Soorten screens

Er zijn grofweg drie soorten screens op de markt, met ieder aparte prijzen en bijzondere voordelen. Wij kunnen de screens ook voor u plaatsen indien dat gewenst is. U kunt bij onze screenspecialist in Utrecht terecht voor:
• Standaard screen
• Screen met spansysteem
• Type ritsscreen

Een standaard screen is geschikt voor bijna iedere situatie. Deze screen zakt door middel van een verzwaring in de onderlijst. Een screen met spansysteem is zeer windvast en stootbestendig, een type ritsscreen heeft een speciale geleiding met rits en is beschikbaar in een breedte tot 4 meter. Een ritsscreen is stormvast en zeer geschikt als insectenwering. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Neem dan eens contact op met Screensite Utrecht voor een advies op maat!

Contact Screensite Utrecht

Ongeacht het soort screens waar u naar zoekt, Screensite Utrecht garandeert u de laagste prijs! Uiteraard met de kwaliteit, service en garantie die u van Screensite mag verwachten. Wanneer u meer informatie wilt over screens dan kunt u geheel vrijblijvend het offerte formulier invullen.

Vul het formulier in of selecteer onderstaand uw woonplaats:
Screens Amersfoort
Screens Bilthoven
Screens Bunschoten Spakenburg
Screens De Meern
Screens Houten
Screens IJsselstein
Screens Leusden
Screens Maarssen
Screens Nieuwegein
Screens Soest
Screens Utrecht
Screens Veenendaal
Screens Wijk bij Duurstede
Screens Woerden
Screens Zeist

Privacyverklaring