Heeft u de lentekriebels en zou u graag uw huis wat willen opfleuren? Overweeg dan eens de aanschaf van of vervanging van uw jaloezieën. Met jaloezieën van aluminium of hout geeft u uw kamers een hele nieuwe en frisse uitstraling zonder heel uw interieur te moeten vervangen en heeft u direct het voordeel van zonwering te pakken. En vaak kunt u ze ook online kopen, zolang u de juiste maten maar weet. Lekker makkelijk toch?

Diverse stijlen

Jaloezieën van hout zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, maten en kleuren. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een frisse, witte kleur waardoor uw kamer een lichte uitstraling zal krijgen. Gaat u voorkeur juist uit naar wat traditioneler? Kies dan voor gebeitst hout in bijvoorbeeld een walnootkleur en creëer zo een stijlvolle en elegante stijl in uw woning. Zonwering nodig? Verenig dan het nuttige met het aangename en kies voor jaloezieën.

Aluminium

Bent u op zoek naar een wat modernere en strakkere stijl? Dan is aluminium precies wat u zoekt. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en ook nog eens makkelijk te onderhouden! Even een vochtige doek erover heen en het stof is verdwenen.

Kosten

Jaloezieën van hout of aluminium hoeven echt niet de hoofdprijs te kosten! Vraag nu bij ons een offerte aan via het aanvraagformulier (vergeet niet de maten door te geven) en u zult aangenaam verrast worden!