Screensite uit Bladel is een ervaren speler in de markt van screens en zonwering. Op de website leest u alles over de verschillende soorten screens. Wij maken het u graag gemakkelijk en bieden screens aan van de beste kwaliteit tegen gegarandeerd de laagste prijs! Door onze unieke service wordt de keuze voor een screenleverancier wel erg eenvoudig. Screensite uit Bladel staat altijd voor u klaar, neem gerust een kijkje op de website of vraag eens een offerte aan.

Voordelen screens

De voornaamste functie van screens is uiteraard het weren van de zon uit uw woning of bedrijfspand. Doordat een screen bestaat uit geweven glasvezeldraden wordt zo’n 90% van de lichtinval en de bijkomende warmte geweerd. Voorbijgangers kunnen niet bij u naar binnen gluren, maar het zicht naar buiten blijft wel behouden. Doordat deze vorm van zonwering zeer compact is en vlak tegen de woning aanhangt belemmert u de vrije doorloop niet. Bovendien is een screen relatief eenvoudig te plaatsen.

Sunscreens van Screensite Bladel

De sunscreens die wij aanbieden zijn leverbaar in nagenoeg alle soorten, kleuren en maten. Door de screens aan te passen aan de kenmerken van uw woning of pand in Bladel krijgt u het mooiste resultaat. Bij ons bent u vrij om te kiezen welke diensten u bij ons wenst af te nemen, wij kunnen namelijk zowel de levering als de montage van screens verzorgen in Bladel. U kunt er ook voor kiezen om de montage zelf uit te voeren. In dat geval bezorgen wij de screens alleen. Wij laten u graag enkele voorbeelden zien. U kunt bij ons terecht voor:

• Standaard screen
• Screen met spansysteem
• Type rits screen

Bediening Screens

Er zijn verschillende opties voor wat betreft de bediening. Afhankelijk van uw wensen kunnen de screens worden uitgerust met handbediening zoals een slingerstang of bandbediening of elektrisch met een schakelaar of een afstandbediening. De derde mogelijkheid is een volledig automatische bediening. Wanneer u niet aanwezig bent zal uw screen automatisch naar beneden gaan bij een bepaalde hoeveelheid zon, of omhoog gaan bij storm. Onze zonwering specialist in Bladel kan u hierin adviseren.

Direct een offerte aanvragen

Zoals gezegd leveren wij kwaliteit sunscreens met laagste prijsgarantie. Hierdoor wordt kiezen een stuk eenvoudiger. Screensite uit Bladel bewijst dat een scherpe prijs niet ten koste hoeft te gaan van service en garantie. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan eens geheel vrijblijvend een offerte aan door het offerte formulier in te vullen!